• Beregszász és Térsége Falusi Turizmus Szövetség
 • Beregszász és Térsége Falusi Turizmus Szövetség

  Fedezze fel Kárpátalja magyar falvait!

  Fedezze fel Kárpátalja magyar falvait!
  Ismerje meg az igazi kárpátaljai falusi vendégszeretetet!

            Kárpátalja turisztikai szempontból óriási kincs , „csiszolatlan gyémánt”  a Kárpát-medencében. Az érintetlen természet világa, sokszínű kultúrája, hagyományai,  biztató jövőt ígérnek a térségnek.  Ezt felismerve a Beregszász és Térsége Falusi Turizmus Szövetség  tagjai 15 éve elsőkként kapcsolódtak be a kárpátaljai falusi vendéglátásba. Jelenleg közel 100 család tagja a szervezetnek, foglalkozik  vendégfogadással.  Összefogásunknak köszönhetően egy-egy falu 50-70 fős csoportok befogadására alkalmas.

  A színvonalas vendéglátás érdekében  rendszeresen szervezünk  konferenciákat, gazdaasszony-képzéseket, szemináriumokat, hagyományőrző  fesztiválokat és rendezvényeket. Turisztikai kiállításokon és vásárokon,  írott és elektronikus sajtóban népszerűsítjük a   kárpátaljai falusi vendéglátást, csalogatjuk a vendégeket.

  Ha szeretné megismerni a magyar történelemnek egy kevésbé ismert fejezetét, járni honfoglaló őseink nyomában, kapcsolatot teremteni a kárpátaljai magyarokkal -  forduljon hozzánk bizalommal.

   


  Szeretettel várjuk Kárpátalján!

   

  Beregszász és Térsége Falusi Turizmus Szövetség
  90202 Beregszász, Bethlen Gábor u.2.
  +38099 5196231,  +380507453457, 06204981423

   

  e-mail: verecke7@gmail.com